Няма такава държава! Но има такава мафия!

Няма такава държава! Но има такава мафия!


Няма и друга такава Мафия!

Слави Трифонов пее, че „няма такава държава, но има такъв народ“!
Кой е държавата и кой е народът?

Ние сме тези, които трябва да се опълчим на мафията, която ни управлява !
За 28 години няма един осъден политик и те са в престъпен сговор с мафията и ни управляват – грабят, убиват, разболяват за да ни продават фалшивите си лекарства!

Efekt 2

Тровят ни с фалшивата си храна и ни пръскат като насекоми, но ние сме живи или по-точно оцеляваме в агония и бедност, в студ и болест, в мъки и страдания, а системата просто ни убива бавно и сигурно!

А тези, които не ги убива те просто емигрират, спасявайки себе си и изоставяйки близките и родината си!
Мафията е тази, която ни убива, а политиците са в престъпен сговор с нея!
28 години няма нито един политик вкаран в затвора !

Е как да има след като тези, които контролират НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА са тези, с които делите заграбените народни блага!

И така може да няма такава държава, но има такава мафия, която е пуснала пипала във всяко едно кътче на държавата ни !
Време е да изхвърлим боклука, време е да се опълчим на мафията или те, или ние, защото така или иначе те ни унищожават затова и Майките носят фланелки СИСТЕМАТА НИ УБИВА!

Време е всички да облечем такива блузки!

Време е за национално обединение и да кажем „стига толкова“, да кажем „искаме си държавата“ пък тогава някой да каже, че няма такава държава и че няма такъв народ!
Време е!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.