Патриотичен фронт или фронтът без патриоти!

Патриотичен фронт или фронтът без патриоти!


Стана ясно, че Патриотичен фронт се разпада! Вижте как се ще се позиционират силите!
Валери Симеонов се прегърна с десните и заедно ще опитат да влязат във властта!

Волен Сидеров най-вероятно ще се коалира с Воля на Марешки и така ще си гарантира място в парламента, но още не ясна позицията на Каракачанов и ВМРО като най-вероятно Ангел Джамбазки ще поеме лидерството на войводската формация!

А Каракачанов ще се отдръпне в сянка и ще се наслаждава на спечеленото от Армията!
И след като вече „патриот“ означава нещо мръсно след като оскверниха патриотизмът и родолюбието и всички национални светини така нареченият Патриотичен фронт се разпада и всеки се спасява по единично както се казва ! А техният електорат мъже и жени, обичайки Майка България, хора с чест и дълг към родината, синове на Левски и Райна Княгиня какво става с тях?

Efekt 2

Обидени, предадени, излъгани и огорчени, а какво става с обикновените хора, които повярваха, че ще имат големи пенсии и заплати и какво става с тези, които гласуваха против ДПС да бъде във властта !
Останаха излъгани, а така наречените патриоти пък гласуваха законите на Пеевски и ДПС под строй! „С нами Бог“ се превърна в „С нами Бойко“!
И така братя и сестри, християни, патриоти и родолюбци, вие си обичайте страната, но не и политиците продажни!

Нека си браним родината от врагове отвън, а тези отвътре ще ги стигне възмездието на клетвите и правосъдието един ден!
И така форматът е без патриоти, но се надяват да се задържат с купени гласове от циганските гета и пак ДПС, ако им позволи ще се случи това!

Днес от ДПС заявиха че тяхната предизборна програма се препокрива на 90% с тази на ГЕРБ !

Това ли е новата коалиция която ще управлява страната ДПС и ГЕРБ ?

И ДПС и ПАТРИОТИТЕ са двете страни на една монета, с която 28 години се манипулираха електорални маси!

От БТВ днес от ефира поздравиха Пеевски с рожденият му ден !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.