Покана за последно сбогом с Павел Чернев!

Покана за последно сбогом с Павел Чернев!


deeded

Вижте каква покана бе публикувана на стената на загиналият Български патриот Павел Чернев !

 

Ние публикуваме без редакторска намеса :

 

Свим поштоваоцима Pavel Chernev који буду у суботу (26.03.2016.г) у Софији, могу да се опросте са њим у цркви Св. Седмочисленици, ул. Граф Игнатиев 25.
Тело нашег брата биће изложено у овом храму у времену од 14.30 до 16.30 часова.

Поклонението пред Pavel Chernev ще се състои в събота, 26.03.2016г., от 14:30ч. до 16:30ч., в православния храм “Св. Седмочисленици”, ул. “Граф Игнатиев” 25, София.

Efekt 2

Ние от каним всички, който искат да си вземат последно сбогом с Павел Чернев или желаят да запалят свещица за упокой на душата му да бъдат в уреченият ден на уреченото място !

Ние винаги ще помним Павел като ЧОВЕК с голямо сърце и душа, като ПРИЯТЕЛ на който винаги можеш да разчиташ, като наш БРАТ в борбата за справедливост и обединение на Християните и за една ЧИСТА И СВЯТА БЪЛГАРИЯ !

Ние от Blife.eu Ви приканваме да изпратим достойно един ДОСТОЕН ЧОВЕК към едно по-добро място! Там ще го посрещнат тези, който милееха силно за България, а там са и Ботев и Левски, там са всички тези на който патриотизмът и родолюбието не бяха само страст и емоция и там са тези за който България бе кауза, а не само Родина !
Да кажем последно сбогом на Павел Чернев !
Мир на душата му. АМИН !

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.