Покорна тиква сатър не я сече !

Покорна тиква сатър не я сече !


Така за протокола и ние да попитаме къде е Българското знаме?
Уж официална среща по протокол, а зад Бойко ефенди трябва да има Българският трикольор да се знае този дето е във ваше ляво и се е изтегнал като рязан турчин от коя страна иде и така за протокола иде реч!

Явно официално Бойко Борисов е турски премиер на вилаета Булгаристан само дето раята се чуди и мае !
Истината е, че много отдавна Борисов нарече България Булгаристан и се подписа черно на бяло под това !
Вижте Видеото, в което Бойко паша унижи всички от вилаета си !

Истината е, че с такива жестове да целуне ръка на Ахмед Доган !
Или пък да пие кафе с Местан !
Както и на всяко откриване на Турски завод в България Бойко ефенди показва своята принадлежност не към етнос или към религия, а към мюсюлманската докторина и връщането на старите граници на Османската империя !
Естествено всички, който са гласували за ГЕРБ в страната сега са по-ниски от тревата и никой не може да каже и дума за националното предателство, което е извършил към родината си !

Efekt 2

И тези, който сега им се подиграват, познават това чувство когато Сергей Станишев се извинява за Голямата екскурзия и целуна Местан пред десетки хиляди !

Такива жестове на унижение на висшите ни управляващи политици ще има докато партията на Ахмед Доган разпределя порциите във властта като най-нужният балансьор, който накланя везните на политическата везна отмерваща лявото и дясното !

Така е в политиката – няма религии, няма идеали, няма принципи, а всичко е интереси и пари !
Въпросът е днес вярвате ли, че Борисов защитава Българските интереси у нас или е слуга на Анкара ?
Аз лично дълбоко се съмнявам !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.