Политици на ДПС и ДОСТ застанаха един до друг не пред електората, а пред фотоапарата +СНИМКИ!

Политици на ДПС и ДОСТ застанаха един до друг не пред електората, а пред фотоапарата +СНИМКИ!

Политици на ДПС и ДОСТ застанаха един до друг не пред електората, а пред фотоапарата
Заупокоен ритуал за шестима от загиналите в събота при адския взрив в Хитрино, бе извършен днес в Томбул джамия.
Молитвата „Дженазе намаз” прочете мюсюлмански духовник от Турция.Стотици роднини, близки и приятели се събрали да изпратят в последния им час шестимата загинали при трагичния инцидент в Хитрино.Хитрино ДПС и ДОСТ
Ритуала почетоха депутати от ДПС, сред които бяха зам.председателят на партията Ахмед Ахмедов, Четин Казак, Бюнямин Хасан, Седат Кадир, лидерът на партия ДОСТ Лютви Местан, депутатите от партията Хюсеин Хафъзов, Айдоан Али и много други представители на местната и държавна власт. След ритуала телата на загиналите ще бъдат положени в гробищата на селата Ясенково, Черна и Боян.
За това предадоха от: shumen.topnovini.bg Автор:Жулияна Стоянова снимки : топновини !Хитрино ДПС и ДОСТ

 

Ние от Blife.eu не се чудим дали трагедията ги събра или жаждата им за полулизъм !
Всички политици са алчни за показ и обикалят страната от събитие на събитие за да поддържат СУРАТИТЕ СИ разпознаваеми сред електоралната маса!Хитрино ДПС и ДОСТ
И след като премиера си направи куп селфита с цистерните време беше и политиците обслужващи този малцинствен електорат да застанат пред камерите и къде, ако не до джамията или просто изведнъж е станало чудо и те са станали хора, ЕДВА ЛИ !

Най-отвратителното от цялата тази трагедия е, че всички политици хукнаха през глава да позират кой в болници, кой до цистерни, кой до телата на починалите, но никой сред хората !

Efekt 2

Политици на ДПС и ДОСТ застанаха един до друг в името на снимката, но не застанаха зад хората, не застанаха зад електората, а пред фотоапарата !

Изказваме нашите съболезнования пред опечалените близки и роднини, а на политиците пожелаваме дано някой ден и Вас да ви търсят под някой РУИНИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.