Службите пазят Борисов иначе досега да беше гръмнат!


Борисов е много страхлив и винаги се оправдава с някого „еми те поръчаха, аз не съм виновен, той Пеевски и Доган са там поръчителите“.

Който и да бъде ограбен винаги друг е виновен било то Домусчиев или Пеевски, все с тях се бърше Бойко. Няма човек, с който не може да се раздели Бойко на секундата даже и с Горанов е на път. Всеки, който може да накара Бойко Борисов да се почувства заплашен е сломен стига да му вкарат някой муха в главата и Борисов действа превантивно.

И така Петър Стоянов Сумиста се оказа в затвора заради Борисовата параноя. Ако службите не пазиха Бойко Борисов нямаше да оживее, така твърдят експерти по контратероризъм у нас. Борисов се намеси на пазарите на оръжие с „Ислямска Държава“, намеси се на световните наркоканали, намеси се в мафията на боклука и токсичните и радиоактивни отпадъци, намеси се на пазарите и на синтетичната дрога, а сега го виждаме и на пазара на антики да влиза след като отстрани Васил Божков, кой ще наследи империята му с зоните за влияние?

Efekt 2

Няма как толкова много интереси да са накърнени меко казано и той да е жив?
Къде не се намеси – на между банковият пазар ли, къде в туризма, къде няма пръст Бойко Борисов? Много интереси е накърнил, много хора е предал, много врагове е насъбрал и вечно няма да го пазят и дали ще могат да го опазят това е въпросът?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.