Смъртоносният щам се прехвърли в социалните мрежи

Смъртоносният щам се прехвърли в социалните мрежи


Масови поголовни кланета в социалните мрежи !

Системата не ги убива, само ги блокира !
Офицерите на тролските команди на ГЕРБ масово докладват наред всички активни профили в социалните мрежи !

Битката в социалните мрежи е неравностойна !

Efekt 2

ГЕРБОВИТЕ шпиц команди им се помага и от ГДБОП с информация за всеки един и свързаните с него профили!
В рамките на 10 минути всяко действие на активност е фиксирано и е предприета мярка за локализиране и спирането му!
Използват се нерегламентирани методи и доклади, но от ГЕРБ няма да потвърдят това !

Дори и в Ислямска Държава имат повече кураж. отколкото ГЕРБ и те поне поемат отговорност за всеки един атентат!
Мария Габриел също помага с Европейската централа и техните софтуери и ресурси ! Битката е неравна и доста хора се отказват и не виждат смисъл да продължават! Обаждат ни се и жалват се какви „чудеса” им се случват ! В същото време върви клеветническа кампания срещу Румен Радев, червените и Слави Трифонов за да няма кой да ги защити като има поголовна сеч, която може да се сравни само с избиването на стада в цялата страна !

Хиляди са закланите животни, хиляди са и блокираните профили, но и изтритите страници и профили също са много!
Като добавим и че на правителствено ниво е договорено и от самият ФЕЙСБУК да им се помага на по-високо администраторско ниво нещата стават далеч по-трудни за свободата на словото!
Естествено пълно медийно затъмнение съпътства всичко това от националните телевизии !

Иначе пък от другата страна от ГЕРБ всеки ден обикалят по няколко църковни храма и показват колко са набожни, а в делата им пъклени доказват, че са безбожни !
Но като ходят по манастири и целуват ръцете на божиите служители как не се намери един да им каже, че Господ ще ги накаже, ако не Господ то народа един ден ще ги помете?

Да беше един отец им казал, че „на всеки му ще се въздаде според заслугите на тази земя“, а те греховни са и ние знаем това !

Масови кланета все едно смъртоносният щам се прехвърли в социалните мрежи ! Днес те държат и хляба, и ножа в социалните мрежи, но този, който много реже рискува и да се пореже!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.