Статистическият институт на МВР се отчете

Статистическият институт на МВР се отчете


От МВР се отчетоха, вижте цифрите!
630 екипа обикалят селата без районно МВР

Регистрираните престъпления в селата са 4 969, а най-много престъпления са регистрирани в София-град – 769. Това обяви силовият министър Валентин Радев на редовния си месечен брифинг в Министерство на вътрешните работи (МВР) по отношение на престъпленията, които се извършват в малките населени места.

Създадени са общо 630 мобилни екипа, които обикалят селата. Направени са 1 586 посещения в 1 233 населени места, в които няма постоянно полицейско присъствие, предаде news.bg Получени са общо 818 сигнала. 25% от получените сигнали са от компетентността на други институции според данните на МВР.

Efekt 2

МВР шефът посочи, че най-много сигнали за посещение на мобилните екипи са направени от Монтана, Сливен, Пловдив и Добрич.

Сигналите от компетентността на МВР са за извършени престъпления, нарушения на закона за движение по пътищата, както и за нарушения на обществения ред. Последните са за нарушаване на нощната тишина и проблеми с лица от ромски произход – 136 сигнала.

По отношение на пропуснатата проверката на аерогарата, Радев отговори, че скоро ще публикува информация, с която да стане ясно кой е виновен и защо е възникнала тази ситуация. “Взели сме си бележка и сме засилили полицейските екипи на летището”, допълни той.
Младен Маринов, главен секретар на МВР, посочи, че продължава да се работи за откриване на избягалите престъпници от Централния софийски затвор.
Източник: segabg.com

На практика това са регистрираните престъпления, но всички знаем, че параметрите са много по-големи заради това, че населението няма доверие в МВР!

Заради това от МВР не искат да им търсят работа и няма лична мотивация на служителите да работят за такива пари !

Няма потърпевш, който да не е чувал ТОВА НЕ Е ЗА НАС ! ТОВА Е ОТ ЧАСТНО ПРАВЕН ХАРАКТЕР!

Или всякакви абсурдни препратки, че няма финансово престъпление, защото откраднатото било под една минимална заплата!
А крадците, който всеки ден крадат и Ви обират с малки неща, които за вас са важни?
Ами нищо !
Знаем и за полицейският чадър и както няма арестувани големи наркодилъри и политици така и големите престъпници са на свобода !

Докато не видим министри в затвора надали ще се върне доверието в МВР!

И така Министерството на всякаквите работи си остава една статистическа агенция!
Няма превенция, но има статистика!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.