В тази баница късмети няма !

В тази баница късмети няма !


В тази баница късмети няма господа кандидат депутати ! От този парламент няма да има КЕЛЕПИР КАКТО КАЗВА БАЙ ГАНЬО !
За сега Ви пускат на поправителен изпит да изберете един закон за мажоритарният избор и само за това, ако някой си мисли, че това е някаква шега ще срещне суверена и то не къде да е, а на жълтите павета и не с цветя, а с метла в ръка !

Народа казва „народа повелява“, а народа е наречен СУВЕРЕН и ако не сте забравили, че ВЛАСТТА В ТАЗИ СТРАНА ПРОИЗТИЧА ОТ НАРОДА И АКО НЯКОЙ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА БЕЗ С НАС ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА МНОГО ЯКО СЕ САМОЗАБЛУЖДАВА!

Та и ние да вземе да Ви напомним, че в България се състоя референдум на който народа се изказа как страната ще се управлява и кой и как ще гласува за Вашите кресла !

Efekt 2

Та ако си мислите, че някак си ще заметете нещата и ще си удължите мандата ще Ви срещнем с метлата, по-точно със стотици хиляди метли дори някой може и да го заболи ЕГОТО, а не гърба, но все пак става дума за метла !

Затова нека знаят всички политически формати, че срокът им тече, гонга е ударен и после някой да не се прави на ударен !

Щото, който от Вас във власт покварен се направи на ударен ще се почувства и попарен когато народната ЛЮБОВ го залее !

Така да се знае от всички кандидат-депутати тук няма да се карат пълни мандати, а народа ще Ви избере един закон да изберете и после кой от къде е !

Това не е заплаха нито предупреждение, това е просто отражение на народното настроение !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.