На тази дата 10.08.1954г. в САЩ е забранена комунистическата партия !

Комунизъм
На тази дата 10.08.1954г. в САЩ е забранена комунистическата партия !

До ден днешен Американските демократи се борят с Комунизмът по целият свят !

Навсякъде се хвърлят огромни пари и човешки ресурс за да бъде сменен един строй с техният модел наречен капитализъм !

Е господа бивши социалисти, харесва ли Ви днешната пазарна икономика и как светът, в който човек за човека беше брат днес стана човек за човека е враг !

Efekt 2

Как една шепа живеят за сметка на милиони ! Харесва ли Ви днешната свобода и тази демокрация не покварили умът ви, децата ви, моралът ви !

Не се подмениха едни ценности с други ! Как парите станаха единствената ви цел в свят, в който и да имаш и да нямаш все си роб – един слугува на бедност, а друг на амбиции, но свобода няма ! Всичко лошо, което сте чували за Комунизмът е истина, но и всичко, което казваха за Капитализмът се оказа далеч по-лоша истина!

Истина, в която всеки ден оцеляваме и от ден на ден става все по-трудно !

На ви сега синята идея, на ви демокрация! Живеем в една капиталистическа окупация и няма народ вече, няма и нация, а всичко е контрол и терор, всичко е едно изтребление чрез изцеждане с робски труд докато издържиш и това е ! Изсмукват се природните ни дадености докато се превърнем в пустиня сред ада!

Е господа демократи, гласувахте закон България да бъде дадена на концесии за по 100 години !
Сега и правнуците ви ще бъдат роби на този живот изпълнен с болести, бедност, беззакония и несправедливост изтъкан от злоба, омраза и лъжи !

Живеем в безверие ден след ден в някакво безвремие и единственото, което ни остава е да умрем !
Честито Ви на този ден в САЩ започва войната срещу Комунизмът и ние днес сме жертва на това !
Ето Ви Американската мечта да живееш на гърба на света !

Е харесва ли ви това или не, Комунизмът си отиде и само споменът живее в нас, но след поколение или две и той ще загасне и край!

Историята се пренаписва во веки веков и да живеем в икономическото робство в един модерен свят, в който ни сестра, ни брат, а всичко е работа докато издържиш!

После, после няма – един умира и друг го сменя в завода.
Народ без гордост, без капка воля за спасение или надежда за своето национално оцеляване, на ви Демокрация като рак в една нация !
И докато тумора расте да си кажем днес кое беше по-добре Комунизмът или Капитализмът ?
Да говорят тези, който си спомнят, а не тези който им плащат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.