Тотален обрат в ГЕРБ!

Тотален обрат в ГЕРБ!

Тотален обрат в ГЕРБ ВИЖ ПОДРОБНОСТИТЕ ТУК ! Виждаме Бойко Борисов в русофилска светлина, а Цветан Цветанов по свой път прицелил се в Атлантическият пост на Соломон Паси. След като уж се разгоря скандал с Малинов, че бил Руски шпионин и зад завесата се прокараха клюки, че имало Руски олигарси с интереси у нас.

Интереси на езикът на ГЕРБ означава пари. След като Тръмп отдели само 3 секунди на Бойко Борисов стана ясно, че Борисов, ако оцелее се завърта на 360 градуса и поглежда към Руската газ и АЕЦ. А Цветанов, който е поел други ангажименти се опитва да оцелее и дори да бъде фактор като основава Евро-атлантически Център за сигурност… Официално в България Атлантическият клуб е създаден през далечната 1990 година и има своите солидни начини за влияние и международна подкрепа.

Efekt 2

Дали Цветанов ще успее да измести Соломон Паси и влиянието на Атлантическият клуб предстой да видим. Иначе ГЕРБ продължава да почиства след Цветанов и на прицел са неговите протежета в партията. Световната геополитика се променя и Борисов умее да се нагажда, но Цветанов за какъв се помисли, че се прави на толкова важен? В този живот не е нужно да си важен, а важно да си нужен, но някои искат винаги да са значими и важни за обществото без дори да се допитат до обществото дали то ги одобрява. Та в ГЕРБ има огромни Радини вълнения – до вчера врагове на Русия и десни, а днес станахме леви и с любов към големият брат и какво подбужда такива душевни обрати освен миризмата на рубли?

 

Сега искат Владимир Путин да дойде у нас и кой, ако не Бойко Борисов да обере русофилската любов, а истинските русофили ще бъдат обвинени в агенти за да не пречат на новата политика на Борисов. Идват местните избори, но в тях избор няма и не виждаме хора от народа като тях много не ги показват по медиите и те не се вписват в голямата политика на България.

И така Бойко не бе допуснат на среща в Гърция от гръцкият премиер, а сега рязко завива в посока, в която до вчера се хвалеше, че бил спрял всички руски проекти у нас. А Цветанов показва своят зависимост към Соросоидните страни и докато Сорос се сдоби с дело в Америка Цветанов защо не се сдобива в България с такова? Сега търсят някой да осъдят за престъпление против републиката, а истинските виновни за състоянието, в което се намира нашата република ще ни говорят за ценности. Пази Боже от такива ценности!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.