Хляб, сол и Калашников и войната на Сорософили и Сорософоби!

Хляб, сол и Калашников и войната на Сорософили и Сорософоби!
Хляб, сол и Калашников и войната на Сорософили и Сорософоби!

Сорософили и Сорософоби – делението на клетки започна !

Нещо няма кампании и от Американските фондации скоро не са раздавали грандове на кратко кеш !

Армията от платени приятели и приятели за хонорара леко по-леко взе да се разпада естествено когато там свързващото са парите, а пари няма !
Не става да поддържаш антураж само на спомени все пак трябва и да се яде!

Efekt 2

Свършеха програмите за финансирана с проекти по 3 000 лв. и от доста време Соросоидките са в режим готови да коленичат и да подадат влажни устни с надежда, че техните духовни умения може да ги тласнат някъде нагоре по йерархията или да си изработят някой лев !

Това е добре, но за тези над тях, щото пари няма, а само солено киселият привкус остава със споменът как са делили кинти !

Да ама сега избори няма и паузата от едни избори до следващите граничи с голям период на безпаричие, а схемата на Фондации и НПО-та и организации е да ги държат бедни и гладни за да са винаги жертвоготовни, за да са винаги на повикване и под ръка!
С две думи „глад мори добитъкът“!

Ама нали това са методите за контрол на тяхната демокрация, нека ги изпитат малко на гърбът си ! Докато Сорософилите са едно ново явление наречено на друг език – „спящи клетки“!

Такова животно по принцип нема, но сега се правят на Русофили и патриоти и се вграждат в тези среди като правят сайтове и блогове, пиши се във възхвала на Русия и Путин и така доста хора започват да ги следват, но тези сайтове ще бъдат използвани за дезинформация и объркване на хората, за прокарване на съмнения и за интриги, но все пак има хибридна война !

А Русия не прави нищо по темата и в крайна сметка единствената армия в светът е Руската Армия било то и червена, но винаги е била посрещана в България с Хляб и Сол и много цветя !

Това е единствената армия, която където и да отиде по света е посрещана с цветя и много радост !

А Американската армия и тази на НАТО където и да отиде по светът винаги е посрещана по един и същ начин – с КАЛАШНИКОВ !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.