Цветанов кое не можеш да скриеш – това, че си плешив или, че си прост?

Кое не можеш да скриеш - това, че си плешив или, че си прост?

И както всички знаем „всяка фасада рухва“, вижте Ц.Ц. с поредното доказателство !
Когато фактите говорят, герберасите мълчат !

Цветанов Цветанов
В обзорното предаване на Дарик в събота шефът на ПГ на ГЕРБ Цветанов Цветанов заяви, че думата на 2016 г. е „стабилност“.

След, което я е написал „стаЛбилност“ и се подписал. Снимката бе пусната във Фейсбук от Драгомир Симеонов, който работи в Дарик.Цветанов Цветанов

АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, МОЖЕ И ОТ ЗАМ. ШЕФА ДА ИДВА ТАЗИ МИСЪЛ !
То бива да си неграмотен, ама да даваш напътствия на грамотните не бива!
И така Шлиферът постоянно имитира ерудираност и класа, говори бавно, използва сложни думи, иска да изглежда интелигентен и представителен с една дума – ИНТЕЛИГЕНТЕН! Показва своята еволюционна завършеност, жестове с ръце, с който отправя енергия, говори бавно, защото самата му мисъл тече бавно !

Efekt 2
Цветанов Цветанов
Цветанов Цветанов

Езикът на тялото показва, че си старата боза в нова опаковка – по-скъпи обувки, нови костюми, ръкавели от ЦРУ, скъп часовник и все неща, зад които се крият измамници и политици наречени с една дума ФАСАДА!

Цветанов Цветанов Социален Свят

Постоянно демонстрира масонска принадлежност със здрависвания, поздрави и жестове с ръце, отвсякъде имитира световните лидери и цялото му държание сред обществото може да се обясни с една дума – ИМИТИРА !

И колкото и да се самоусъвършенства, колкото и пари и време да влага в тази ФАЛШИВА ФАСАДА НА

ИНТЕЛИГЕНТЕН, ИМИТАЦИЯТА СИ ОСТАВА ВИНАГИ ИМИТАЦИЯ !

И това може да се обясни само с една дума МЕНТЕ!

Три неща не можеш да скриеш на този свят –ПЛЕШИВОСТ, КАШЛИЦА И ПРОСТОТИЯ! А в сезона на грипните епидемии Ц.Ц. притежава и трите !Цветанов Цветанов Социален Свят

Вижте един виц публикуван във Фейсбук страницата Социален Свят !
Източник: Социален Свят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.