Цветан Цветанов Българоубиецът + ВИДЕО

Цветан Цветанов Българоубиецът + ВИДЕО Стефан Пройнов


Краят на България е близо! ТЕЛК последната крепост !
Вижте видеото на екзекуторът Цветан Цветанов !
Според него:
През 1990 година хората са били здрави, защото е имало качествено здравеопазване !

Храните и водите, които са били за населението са били чисти и здравословни ! Защото грижата за гражданите е било приоритет на държавата !
Защото хората не са били подложени на стрес и тревоги, не са били подложени н недоимък и бедност, не са били подложени на отровни ваксини нито са били пръскани със самолети, не им е тровена водата, нито храната !
Днес ГЕРБ ни наричат лош материал и се отнасят към нас като с врагове, това е изтребление !

И то по моделът на Германия след краят на Втората Световна воина ! За сведение онази СССР тогава и онази ГДР !
От родените през 1923г. момчета на всеки 100 от войната се връща само едно! От родените момчета през 1922г. НИКОЙ НЕ СЕ ВРЪЩА ЖИВ!

Efekt 2

От родените момчета през 1921г. на всеки 100 от войната се връщат само 2 като едно е осакатено. 66 000 човека се връщат без крайници /само трупове/ СССР се е грижил за всички!

Никой не е изоставен. 212 000 човека се връщат без ДВА КРАКА. над 250 000 се връщат без две РЪЦЕ. над 3 000 000 инвалиди върнати към труд и пълноценен живот. НАД 7 000 000 с по-леки контузии.

ТЕЖКО ранените немци останали в Западна Германия за две години безследно изчезват.
Останалите в ГДР се лекуват и някой от тях са живи все още. Но сега държавата ни абдикира от своето основно задължение – да се грижи за нацията си ! Тези хора са дали животът и здравето си да работят за тази страна и сега когато вече са изцедени, смазани и болни трябва да бъдат унищожени, защото само харчат парите, които могат да бъдат откраднати !

На ред са хората в неравностойно положение, които са поставени във физическа и психическа невъзможност на оцеляване с пенсии по 120-150 лева и лекарства на по-голяма стойност!
Тези хора оцеляват само и единствено благодарение на близки и на Господ Бог, а сега те са на прицела на ГЕРБ и Цветан Цветанов обяснява, че ще вземе от едни бедни да даде на други бедни, а това е извратено !
Защо не вземат от едни богати да дадат на бедните ?
Хора опомнете се, това е изтребление на нацията и ако мечката играе в комшиите, то утре е във Вас !

Защото единственото, което се произвежда у нас са инвалиди, огледайте се, има ли здрав човек и познавате ли такъв ?
Ние от Blife.eu сега ще бъдем обвинени в Руска пропаганда и така фокусът ще бъде преместен в страни от това, че се води война срещу нацията ни и това се случва точно от ГЕРБ !
Изтребление на един народ и заселване на друг, това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.