Албена – лятната дестинация за 2014 година

Албена е един от най-известните черноморски курорти у нас. Той се намира на около осем километра от гр. Балчик и представлява дълга ивица, която е разположена на около пет километра по брега. Общата ширина на плажа в Албена е сто и петдесет метра, а официалното откриване на самата дестинация и курорт е било през 1969 година.

В този курорт има много различни красиви хотели, които имат изглед към брега. Основният поток е от чужденци, като например румънци. Албена е много добра дестинация за почивка със семейството Ви. Мястото е много спокойно и тихо, затова е много обичана дестинация от младите семейства с деца. Тук ще намерите различни изгодни оферти, за да намерите именно ценовия диапазон, който търсите и можете да си позволите. Курортът е идеален за почивка, тъй като предлага много забавления и атракции, които да посетите.

Близо до курорт Албена се намира Ботаническата градина, а също така и Дворецът в гр. Балчик. Той се намира на около два километра от самия град и е често посещавано място от туристите. Той е истински рай, който се намира около красивите скали, огромните дървета, чистата вода, пеещите птички. Тези дестинации винаги са много посещавани от туристите.

Друго интересно място, което може да посети всеки любител на туризма е резервата с име Балтата.  Той е разположен в устието на известната река Батова. За огромно съжаление на всички любители на красивите места в страната ти, този резерват започва да се разрушава постепенно, поради разрастването на нашия черноморски курорт Албена.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2