Борисов ни вкарва във война +ВИДЕО

Борисов ни вкарва във война +ВИДЕО


Бойко Методиев Борисов ни вкарва във война с мигрантите
Очакват ли се взривове на Българските консулства заради Харманли?
Във Великобритания бе иницииран протест пред Българското посолство в Лондон !
Протестът бе на група ислямисти не повече от тридесет, но въоръжени с плакати и знамена със снимки от Харманли !
Те, рожбите на „Ислямска държава“ или на войната, предизвикаха смут в гражданите като разцепиха тишината с мощни викове и крясъци със закани и обиди, с ултиматуми и нажежиха въздуха на улицата !

Тази информация за този психологически натиск над служителите на Българското консулство отсъства от Българските новини, отсъства и от официалният сайт на външното министерство както и от сайта на Българското консулство в Лондон !

Министъра на външните работи в оставка Даниел Митов както и министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова не излязоха със становище и коментар по случилото се в Лондон ! Не излязоха, защото няма медия в страната, която да ги запита трябва ли да се притесняваме за дипломатическият ни корпус в Лондон ?

Efekt 2

Няма медия, която да ги запита какви са били упреците и критиките, какви са били ултиматумите и заплахите срещу нашата консулска служба ?

Къде е държавата и какво се прави ?
Има ли организирани такива протести и в други държави и градове правителството мълчи и крие, но провалът си крие и че се надига вълна от недоволство, която никой не знае как може да ескалира?

Премиерът Бойко Борисов след като се е обаждал на Динко Вълев за Харманли, обаждал ли се е и на лидерите на „Ислямска държава“ или техните джихадисти днес да протестират, а утре какво следва ?
Всичко знаем как кореспондират и по какъв начин действат, видяхме Франция, видяхме и Брюксел !
Трябва ли Българските консулски служби да живеят в страх и под психически натиск заради некадърното ни правителство или да очакваме, че ще бъде взривен някой от Българските консулски служби ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.