изпрати новина
Водещи новини

Борисов ни вкарва във война +ВИДЕО

Борисов ни вкарва във война +ВИДЕО
Бойко Методиев Борисов ни вкарва във война с мигрантите
Очакват ли се взривове на Българските консулства заради Харманли?
Във Великобритания бе иницииран протест пред Българското посолство в Лондон !
Протестът бе на група ислямисти не повече от тридесет, но въоръжени с плакати и знамена със снимки от Харманли !
Те, рожбите на „Ислямска държава“ или на войната, предизвикаха смут в гражданите като разцепиха тишината с мощни викове и крясъци със закани и обиди, с ултиматуми и нажежиха въздуха на улицата !

Тази информация за този психологически натиск над служителите на Българското консулство отсъства от Българските новини, отсъства и от официалният сайт на външното министерство както и от сайта на Българското консулство в Лондон !

Министъра на външните работи в оставка Даниел Митов както и министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова не излязоха със становище и коментар по случилото се в Лондон ! Не излязоха, защото няма медия в страната, която да ги запита трябва ли да се притесняваме за дипломатическият ни корпус в Лондон ?

Няма медия, която да ги запита какви са били упреците и критиките, какви са били ултиматумите и заплахите срещу нашата консулска служба ?

Къде е държавата и какво се прави ?
Има ли организирани такива протести и в други държави и градове правителството мълчи и крие, но провалът си крие и че се надига вълна от недоволство, която никой не знае как може да ескалира?

Премиерът Бойко Борисов след като се е обаждал на Динко Вълев за Харманли, обаждал ли се е и на лидерите на „Ислямска държава“ или техните джихадисти днес да протестират, а утре какво следва ?
Всичко знаем как кореспондират и по какъв начин действат, видяхме Франция, видяхме и Брюксел !
Трябва ли Българските консулски служби да живеят в страх и под психически натиск заради некадърното ни правителство или да очакваме, че ще бъде взривен някой от Българските консулски служби ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*