Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Вижте Извергът убиец

Вижте Извергът убиец

Почина 94-годишната Емилия Бузова, която беше зверски пребита от крадци в дома си в центъра на Видин

Това съобщи за bTV Милена Нейова, внучка на пострадалата. Бузова е била учител по музика. Възрастната жена беше нападната и пребита в средата на октомври. Разследването на инцидента започнато наново след намесата на нейната внучка – журналист. Първоначално полицаите завеждат преписка за отнемане на одеяло и други вещи при видимо тежко пребита жена. Задържан е само един от извършителите и после е пуснат, защото не били събрани отпечатъци от мястото на престъплението. Сега отново е задържан само един от извършителите, но обвинението срещу него е по-тежко.

Ние от Blife.eu питаме в каква държава живеем „Да преживееш война, следвоенно време, комунизъм, демокрации, преходи и на 94-годишна възраст да те пребие белоградчишки циганин за 30 лева и едно одеяло.“ Покровителството на престъпността уби тази жена. Ето какво каза и внучката на мъртвата женица – Не може парите да са мотивация нито за полицията, нито за лекарите, нито за прокуратурата, коментира Нейова. Ние ще си позволим да направим следният коментар:
Нека Господ Бог даде мир на душата на зверски убитата Емилия Бузова и най-тежко възмездие за убиецът и!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Почина 94-годишната Емилия Бузова, която беше зверски пребита от крадци в дома си в центъра на Видин Това съобщи за bTV Милена Нейова, внучка на пострадалата. Бузова е била учител по музика. Възрастната жена беше нападната и пребита в средата на октомври. Разследването на инцидента започнато наново след намесата на нейната внучка – журналист. Първоначално ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 0.55 ( 1 votes)
0