ВМРО призовава

ВМРО призовава

ВМРО призовава Българската православна църква да не допуска каквито и да било „търговски предложения“ и откровен натиск от страна на Вселенската патриаршия.

Вселенкият патриарх Вартоломей е добре дошъл у нас, но не са добре дошли каквито и да било настоявания за гръцко богослужение в черквите по Черноморието или за премахване на паметника на Антим I от българската църква в Одрин.

Историята изисква от БПЦ да поддържа независимостта от патриаршията в Цариград. Би било срамно, ако български бизнесмени и общественици се поддадат на традиционната за фенерската патриаршия търговски усет и откровени провокации.
Източник: www.vmro.bg/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2