Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Всички харесват Радев

Всички харесват Радев
Всички харесват генерал Румен Радев, защото има топки !

Трябват Топки за да се опълчиш на МАФИЯТА ! Хората с Топки си имат приятелки, a Борисов си има Кметове ! А това, че генерал Радев вдига още самолета вбеси Бойка Методиева Борисова и Бойка пусна в пресата, че бил мъж в пола ! Като гледам премиера бая немъже ходят с панталони !

Бил НАТОВЕЦ, а какъв да бъде? България от кога е член на НАТО, а СИВ вече ги няма и какъв да е бре хора като всички действащи военни в България последното десетилетие какви са ? До сега избирахме между две злини и всеки път избирахме по-малката, а тя се оказваше по-голяма от предната сега, но е друго !

Генерал Радев не е политик, с две думи има и човещина и чест, и доблест в него ! Учи се в движение няма как и позицията му за сваляне на санкциите срещу Русия не е Натовска, а тя е личен мироглед, което показва, че става дума за човек, който не се страхува да заяви позиция и да застане зад нея !

Бил си взел еди колко си заплати като се пенсионира та нали това е възнаграждението, за което е работил дълги години дето се казва дай Боже всеки му ! Няма право да го вини Николай Ненчев!

Сега Цялата машина, медийна мафия, която хармонизира последните години с ГЕРБ и всички ведомства работят срещу него и МВР и ДАНС търсят всеки и всички до който се е докосвал генерал Румен Радев за да го използват срещу него по партийно поръчение, но няма, ЧИСТ Е ЧОВЕКА !

НЯМА, защото човекът е читав и образован, културен и дисциплиниран в поведение и начин за държание в общество, и работа с личен пример е печелил доверието и симпатиите на приятелите си и колегите, на подчинени и на хората над него дори !

С една дума СТАБИЛЕН МЪЖ ! А това, че и политически партии като БСП и Нова алтернатива застанаха зад него може да означава само едно – този човек е проверяван 25 години назад и няма нито едно петно в кариерата си, няма, защото ако имаше повярвайте ни ГЕРБ биха го използвали срещу него по най-грозният и брутален начин ! С две думи всички харесват Радев !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари