Гавра с Обама

Гавра с Обама

На 14 декември президентът на САЩ проведе съвещание относно борбата с „Ислямска държава“, на коeто заяви, че Щатите „нанасят хирургически удари по главатарите“ на терористичната групировка

След което Мария Захарова не се сдържа и вижте как коментира Обама на стената си във Фейсбук:

По-рано президентът на САЩ Барак Обама подчерта необходимостта от нанасяне по „Ислямска държава“ на удари с хирургическа точност. Важното е в разбирането на Вашингтон това да не се окаже пластична хирургия, която вместо да реши проблема, само сменя визията му„, От Белия дом не са коментирали нейното изказване в социалната мрежа ! Все пак тя е Говорителката на руското външно Министерство! Но и коментарът и макар и доста ироничен бе на личната и стена и може да се счита като лично изказване, а не като официална подигравка на Кремъл!

Ние от Blife.eu ще добавим, че целият свят видя преди по-малко от два месеца как Америка с хирургическа точност попаденията им вземаха 19 жертви след въздушен удар на САЩ върху болница на „Лекари без граници“ в Афганистан! Майтап, майтап ама добре че е майтапът да си кажем истината! Права е Мария Захарова, макар че изглежда като гавра с Обама!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.