Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Граница или Сървайвър

Граница или Сървайвър

И унгарските граничари мизерстват като нашите: Тънат в кал и се крият под найлони (СНИМКИ)

Шокиращи снимки за мизерните условия, при които работят унгарските граничари, се появиха в местни медии. На тях се виждат затъналите в кал служители, които би следвало да охраняват границата със Сърбия от бежанския наплив, пише „Алфахир”.

Граница или Сървайвър

Снимките, публикувани в “Letenye Media”, показват нечовешките условия на границата. На тях се вижда как служителите са си направили импровизиран лагер с „палатки” от подпрени на клони найлони. Мъжете и жените в униформа са затънали в кал до ушите. Един от тях си суши чорапите и обувките на стъкмен набързо огън.

Граница или Сървайвър

На подобен огън граничарите си пекат и картофи, които вероятно сами са си донесли. Към това се добавя и остарялото оборудване.Всичко това показва липса на организация от страна на държавата, която е принудена да удържа наплива от имигранти.

Граница или Сървайвър

Картината наподобява ситуацията по българо-турската граница, където родните граничари бяха принудени да си копаят землянки, да се крият от дъжда с найлони и да ползват изключително стара техника.

Граница или Сървайвър
Източник: velikabulgaria.eu/

Ние от Blife.eu ще добавим, че такива са страданията на българските полицай, който охраняват и българската граница ! Ще добавим, че терените са планински при нас и това още затормозява изпълнението на задачите им като добавим и суровият планински климат става ясно, че българските граничари не са на работа а в „ Сървайвър ”! Напомняме, че идва зима, вече паднаха температурите на места под нулата, вечер някой задава ли си въпроса на какви нечовешки условия са подложени нашите бранители!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

И унгарските граничари мизерстват като нашите: Тънат в кал и се крият под найлони (СНИМКИ) Шокиращи снимки за мизерните условия, при които работят унгарските граничари, се появиха в местни медии. На тях се виждат затъналите в кал служители, които би следвало да охраняват границата със Сърбия от бежанския наплив, пише „Алфахир”. Снимките, публикувани в “Letenye ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: 5 ( 1 votes)
0