Една Българка изригна: ТУРЧИНА ОСТАВА ВРАГ ЗАВИНАГИ…..

Една Българка изригна : ТУРЧИНА ОСТАВА ВРАГ ЗАВИНАГИ.....

Вижте какво написа на стената си в Фейсбук една Българка!

Редакцията на Blife.eu публикува целият текст без редакторска намеса:

Велика Русия , държава с население от 143 700 000 ( към 2015 година ) , България 8 000 000 население ( включващо и всички хора напуснали родината си) , това са общо над 150 000 000 милиона души които познават историята на наша България .

Руско – Турска освободителна война от 1877 до 1878 . За тази война знаят 150 000 000 милиона души .

Тръгнали някакви олигофрени турски наемници да събират слава по някакъв начин . 20 – 30 човека , не съжелявам това не са хора това са изроди. 20-30 изроди тръгнали да убеждават 150 000 000 милиона души, че турско робство не е имало.

Efekt 2

Тръгнали и някакви си Догановци и незнам си още какви турски мизерници да ръководят Република България. Е м…. стара това не е ли пак един вид турско робство? Признавам по финно и прикрито но отново е турско робство.

Честно казано не е важно какво пише в учебниците на децата при положение че 150 000 000 милиона души знаят истинската история за ТУРСКОТО РОБСТВО . Тази част от историята никога няма да бъде изтрита от паметта на хората без значение кой и по какъв начин опитва да го стори . Българина е горд .

И всеки може да каже каквото си иска , но истината е че ТУРЧИНА ОСТАВА ВРАГ ЗАВИНАГИ…..

aaaaa

Ние от Blife.eu ще добавим, че не става дума за етническо или религиозно СЪЖИТЕЛСТВАНЕ, а за чисто и просто Исторически доказани факти !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.