изпрати новина
Водещи новини

Ерна Солберг към мигрантите: Ако искате да ядете ще работите !

Ерна Солберг към мигрантите: Ако искате да ядете ще работите !


Министър-председателят на Норвегия Ерна Солберг настоя мигрантите, пристигащи в страната, да „работят, за да се издържат“ и че „не могат да отказват предложени работи места, като например в ресторантите, където сервират свинско и алкохол“ по религиозни причини, пише The Daily Express.

Ерна Солберг заяви, че страната ѝ е готова да приеме мигранти, но че не трябва да очакват от Норвегия да ги издържа и да им предоставя помощи, ако отказват да работят.
„Част от нашата образователна система е обсъждането защо хората бягат от страните си и какви отговорности имаме ние пред тях“!Ерна Солберг

„Споделяме ясната гледна точка, че ако някой бъде приет, той трябва да живее под норвежките стандарти.
Не може да се идва тук и да се мисли, че все още се живее в родната страна що се отнася до женските права, да има чудене, ако се видят целуващи се мъже по улиците“, добави тя.
„Има и твърде малко жени мигранти, които работят в Норвегия, ние знаем, че една от причините е, че са многодетни, а това само по себе си е работа.

Но понякога това е така, защото техните съпрузи не им позволяват да участват в норвежкото общество, защото ще разберат що е свобода“, добави тя.

Министър-председателят на Норвегия Ерна Солберг е директна и пряма и назовава проблемите с истинските им имена и не се полъгва да говори за европейски ценности !
Прави впечатление, че тя поставя собственият си народ на първо място докато в България грижата за мигрантите е приоритет, докато Българите умират от бедност и нищета ! Такива политици и трябват на България, а не послушни еврогейци !

Чест и почитания на министър-председателят на Норвегия Ерна Солберг!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*