Путин реши ли няма спиране

Путин реши ли няма спиране

“Новая газета”: Путин:Русия удря ИД до седмица

Русия може да удари “Ислямска държава” още следващата седмица, твърди “Новая газета”. В навечерието или непосредствено след речта на президента Владимир Путин пред Генералната асамблея на ООН на 28 септември ще бъде извършено действие, което да потвърди сериозните намерения на Москва в борбата срещу тероризма, уточнява вестникът. По-рано вчера изданието 3mv.ru съобщи, че руски морски пехотинци са влезли в сражение с неголям отряд на ИД през нощта срещу неделя. Руснаците охранявали военна база до Латакия, когато получили данни от разузнаването за приближаването на ислямистите. Пехотинците направили засада и ги причакали извън базата. При сражението трима от нападателите били убити, двама пленени, а останалите избягали.

Бойци от “Сирийската свободна армия” пък пуснаха в YouTube клип, направен в провинция Хомс, на който се вижда транспортен самолет Ил-76, съпроводен от четири бомбардировача Су-24 в бяла окраска, характерна за ВВС на Русия.
Източник: priaporec.org

Екипът на blife.eu искаме да Ви зададем един въпрос:
Ако Руските транспортни самолети са придружавани с модерни изтребители, как по дяволите Българското правителство ще им забрани да преминат над страната ни?

Efekt 2

Екипът на blife.eu Ви благодари,че сте наши читатели!Благодарим Ви за доверието!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.