Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Тези у дясно не им е лесно

Тези у дясно не им е лесно
Един професор или академик не струва колкото група роми като глас !

Тези у дясно не им е лесно Шефът им избяга в ляво, поне така сочат аналите една педя под гърба !

Абе тези у дясно хич не им е чиста работата, че цял живот се правят на интелектуалци и не са пипали лопата, а са вземали заплата ! От град в град обикаля хунтата на ГЕРБА, сеят страх и заплахи, че ако ги няма светът ще свърши! ЕДВА ЛИ СВЕТЪТ Е ОЦЕЛЯЛ ВЪПРЕКИ ТОВА !

Всички десни станаха психодесни и драскат паметници и късат плакати, егати, това не са демократи, това са регенерати еб@ти ! Всички тези, които искаха Демокрация да им кажа, че изнесоха децата ни, природните богатства за да са добре техните деца и пожънаха нашите сега !

Клавиатурни храбреци, а в боя никакви ги няма ! Няма ги и в делата, а само приказки и злоба извира от тяхната утроба ! Демократи и американофили, франкофоно и всякакви такива не и БЪЛГАРОФИЛИ !

Защо ли, ами подлъгани по насладите егоистични на Лукавия, забравили за род и родина, за патриотизъм, плюят по онзи Комунизъм, че той им бил виновен за всичко !

Стига бе хора, спрете да се делите на леви и десни и на всякакви, че докато се дърлите България загива, защото няма кой да я защити, няма кой да ни спаси !

Залисани в дребни ежби и скандали, в бедност и оцеляване, загубили човешкото у себе си и в другите не виждаме и грам надежда, а България сме ние хората в нея и ние сме нацията и лъкът на тоз народ, но в какво се превърнахме кажете?

Какво делим като всичко е на Бог и Вселена, за какво се караме, нима няма за всички светлина и простор по равно, нима за всички ни не свети слънцето еднакво !

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

One comment

  1. Get an expert academic writing assistance. We can write any paper on any subject within the tightest deadline.