Всеки си има Ангел пазител, а дори и Митьо!

Всеки си има Ангел пазител, а дори и Митьо!

Няма пари за майките с деца с увреждания ! Няма пари за децата чакащи трансплантации! Няма пари за чакащите инвитро!

Ежедневно вървят в интернет всякакви кампании за хора в неравностойно положение, който с в нужда и се надяват на някой благодетел !

Всеки ден лекарите изключват някой на хемодиализа с думите „няма пари”! Всеки ден някой болен от рак му предлагат по-евтиното лекарство с думите няма пари ! Всеки ден се отказват стотици хирургически интервенции на различни хора в страната с думите „ами като няма пари“!

Efekt 2

Всеки си има Ангел пазител, а дори и Митьо!

Отказва се с повод и без повод всеки ден на просто смъртните миряни! Но ако си с квартален прякор и си натрупал на улицата стаж и бил си верен ти на СИК или ВИС-2 ти страж става друго. Вече ставаш ВИП все едно си от премиерският екип !

Не е проблем за ден-два или три 200 000 хилядарки Москов да отпусне най-добрите лекари в командировка той да пусне ! Медиите точно на всеки час ще съобщават диша ли, не диша ли онзи ВИП ГЛАВУНАЯК !

И докато народът се занимава, 1,2 милиарда нов заем някой усвоява! Сделки за стари и непригодни самолети, кораби и вертолети поскъпнали от три пари на десет Цонев съобщи ! Но нима така не се постъпва във всяка цивилизована страна с честни и почтени бизнесмени !

А гарант за тяхната непорочна същност идва от министър всъщност ! Та всеки си има Ангел пазител дори и Митьо Очите, а неговите май са много !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.