Генерал-полковник Виктор Бондарев: Въведохме ред във въздушното пространство на Сирия

Генерал-полковник Виктор Бондарев: въведохме ред във въздушното пространство на Сирия

След като Турция свали руският Су-24, Москва прие решение да прехвърли в Сирия най-новите зенитно-ракетни системи С-400

Въведохме ред в небето над Сирия заяви главнокомандващият Въздушно-космическите сили на Руската федерация генерал-полковник Виктор Бондарев ! Генералът сподели, че зенитният комплекс С-400, който бе разположен в Сирия в края на ноември, вече е разгърнат успешно в страната и в режим на пълна готовност !

Ние от Blife.eu ще споделим, че това съобщение на Виктор Бондарев по-скоро е насочено към тези които свалят самолети, че компромис няма да има ! Обръщение на офицер от такъв ранг може да бъде разбрано само еднозначно, че всяко нарушаване на Сирийското въздушно пространство ще бъде елиминирано в рамките на няколко секунди !

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.