Най-купуваният календар в Русия е с ликът на Владимир Путин

Най-купуваният календар в Русия е с ликът на Владимир Путин

От Би Би Си дори иронизираха това с думите, че Руснаците могат да прекарат цяла година вече с Путин

Това е споделил техният кореспондент в Москва Стив Розенберг. Това не е някакво събитие просто фирмите, който се занимават с продажба на календари си правят поръчване кое се харесва на хората за да могат да си продадат календарите, а Путин безспорно се харесва не само в Русия, а и в целият свят!

Дори самият календар не носи някакви политики или послания както правят ПИАРИТЕ на политиците У НАС и по светът, а има чисто човешки послания.

Например:
За месец март, под снимката, на която руският държавен глава мирише цвете, е даден цитат: „Аз обичам руските жени. Смятам, че руските жени са най-талантливите и най-красивите”.
Или на следващия месец Путин е усмихнат, а думите му: „Ние с моите кучета имаме помежду си много топли, взаимни чувства”.

Efekt 2

Но така устроен светът дели се на добри и лоши хора, а лошите хора са като въглените – ако не могат да те изгорят ще те очернят, но какво да се прави въглените в пепелта си остават въглени, а диамантът и в пепелта си остава диамант и не губи блясъкът си!

Най-купуваният календар в Русия е с ликът на Владимир Путин

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.