МАТРИЦАТА СЕ ПРОПУКВА !

МАТРИЦАТА СЕ ПРОПУКВА !

Русия може да изгони “Отворено общество”

Институтът „Отворено общество“ , по-известен като „фондацията на Сорос“, е изправен пред въможността да прекрати проектите си в Русия, съобщава “Независимая газета”. НПО-то вече е внесено в така наречения „патриотичен стоп-лист“. Правозащитниците се опасяват, че тя ще бъде прехвърлена в списъка с нежеланите организации.
Два са вариантите за развой – организацията да напусне страната- първият, по примера на „Националния фонд в подкрепа на демокрацията“ – руската главна прокуратура може да внесе организацията в списъка на нежеланите организации на територията на Русия. Вторият е по примера на фондацията „Макартуров‘‘- организацията да реши да не чака решението на властите и да си тръгне сама.
Източник : Хаштаг-BG
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2