Турция на страната на терористите

Турция на страната на терористите

Разузнаването докладва: Самолети от Турция спасяват 500 екстремисти от ударите в Сирия

Пристигнали от Турция самолети в Сирия евакуирали 500 терористи от ИД, съобщил официалният представител на сирийската армия бригаден генерал Али Майхуб.

„На 26 октомври, според разузнавателни данни, в аеропорта на град Аден (Йемен) пристигнали 4 самолета от Турция. Два от тях принадлежат на турските авиолинии, един е на катарските авиолинии, четвъртият принадлежи на авиокомпания на ОАЕ. На борда на самолетите се намирали 500 членове на терористичната групировка ИД, извели ги, за да ги спасят от руските авиационни удари” – заявил Майхуб.

„Терористите са посрещнати от офицери от саудитската коалиция и са изведени от летището на три групи. Първата е изпратена в град Ел Баб в провинция Мандеб, втората в Маариб, третата – в саудитските провинции Джазан и Асир.

Efekt 2

Те трябва да вземат участие в операциите на сухопътната коалиция, понесла огромни загуби в последните боеве с хуситите. Според налични информации, в скоро време операциите по извозването на терористите на ИД от Сирия ще бъдат продължени” – заявил генералът.
Източник: velikabulgaria.eu/

Ние от Blife.eu само споделяме нашето мнение, че Турция играе подла и двойна игра като извива ръцете на Европейският съюз, че уж е буфер зона за мигрантите, а в същото време тя е изходна точка на терористите по пътят им към Европа!Ние питаме дали на тези обучени войни пътят им към Европа няма да минава през нашата граница и трябва ли да се притесняваме?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.