„АЛ ДЖАЗИРА“ ПУСКА КАНАЛ НА БЪЛГАРСКИ

„АЛ ДЖАЗИРА“ ПУСКА КАНАЛ НА БЪЛГАРСКИ

„АЛ ДЖАЗИРА“ ПУСКА КАНАЛ НА БЪЛГАРСКИ. ЦЕЛТА Е ИСЛЯМИЗИРАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Катарската телевизия „Ал Джазира“ се готви да пусне канал на български език. В момента се излъчват предавания на всички балкански езици с изключение на нашия. Това каза за Фрог нюз експертът по радикален ислям Мохд Абуаси.

Наскоро медията излъчи провокативен филм, в който турците в България се представят като репресирано малцинство. По думите на Абуаси , позовавайки се източници от телевизията, за България има още филми и репортажи, които тепърва предстои да излязат „на бял свят“.

Efekt 2

„АЛ ДЖАЗИРА“ ПУСКА КАНАЛ НА БЪЛГАРСКИ

Излъченият филм е част от политиката, която провеждат Катар и Турция. Тя е свързана с идеята за ислямизиране на Балканите и респективно на България. Двете страни проповядват идеологията на „Мюсюлмански братя“ , чийто лозунг е :“Ислямът е решението“.

Трусовете в ДПС са отражение на този процес. Факт е, че Лютви Местан е проводник на политиката на Ердоган за ислямизация , но който си мисли, че Ахмед Доган защитава интересите на Русия, много се лъже.

„АЛ ДЖАЗИРА“ ПУСКА КАНАЛ НА БЪЛГАРСКИ

В момента почетният председател на ДПС стои изцяло зад интересите на САЩ , които съвпадат в този момент с тези на България, а именно да не се допуска „Мюсюлмански братя“ и Турция да разширят влиянието си на Балканите. Вие сте късметлии, че раздорът в ДПС се случи точно сега. Ако това не беше се случило, след това щеше да е много късно ислямизацията да бъде спряна навреме, категоричен е експертът.
Източник: slivensega.wordpress.com/

Ние от Blife.eu какво да добавим? Знаем ли какво е обещавал Борисов на Катарците, знаем ли какво е подписвал там? Случайни неща не стават в този свят както и преди да се случи нещо такова то е уговорено на най-високо ниво ! Сега нека си спомним онези над 70%, който не гласуваха, че изборите не променят нищо пък в България ! Няма кой да защити интересите на страната ни това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.