Бахур е ял бахура , той е тя

Бахур е ял бахура , той е тя Бойко Борисов гей


В сърцераздирателно интервю по бтв, днес премиерът на България, Бойко Борисов заяви, че не се възприема като гей, но това не му пречело да експериментира и с мъже.
“Професията и миналото понякога изискват да се жертваш в името на каузата…” каза Борисов.
С моите авери често имаме поводи да празнуваме и понякога от многото прегръщане и потриване на тела, започваме да се възбуждаме. Все пак, смятам, че това не е чисто сексуално влечение, а по-скоро възбудата от властта!.
Цецка Цачева например си сложи и гърди за разнообразие на компанията.“
Борисов коментира и срещата с Ердоган.

“Аз съм посланик на Европа, не виждам нищо нередно външният министър да не присъства, а да се виждам на 4 очи със символът на демокрацията – Ердоган. Той е разумен човек и знае, че ислямизацията на Европа е необратима.
Борисов посланик на Европа Не бърза за никъде, защото Меркел е амбицирана да му се докаже и и дава шанс. От друга страна с Доган доста си приличат. И двамата гледат на България като на територия, в която са събрани робите на Турция. Една мръсна територия с рекордно висока смъртност, високи такси и ниски заплати. Определено Доган му е казвал добри думи за мен, затова и отношението му към мен е като към много добър работник.”

Запитан отново дали ще се кандидатира за президент Бойко каза, че ще се пробва след 5 години. В момента задачата му е да пази стабилността със заеми, увеличаване на такси и евро помощи.
“Бих бил чудесен президент за България, но премиерският пост е по-полезен за шефовете ми в момента. Ще бъда на него докато и статистиките не могат да излъжат материала. Бавим президентската номинация на ГЕРБ, защото предпочитаме да говорим за него със суперлативи и като не се знае кой е няма как да ни винят в лъжа. Ако хората знаеха, кой ще номинираме нямаше да има какво да ни питат всеки ден по медиите и щеше да е неефективно и рисково с оглед на това, че положителните теми се изчерпват само с постиженията покрай евро помощите.”

Efekt 2

Източник: webnovinite.wordpress.com

Сега когато той стана тя да припомним и че Бойко Методиев Борисов не е и Българин :
Истинското му име е Бахур Бахар”, казва човека. Той посочва, че майката на Борисов е еврейка. Спомня си за времената, когато бащата на премиера е бил болен и е искал чаша студена вода от сина си. Тогава младият Борисов отказал.
Човекът споделя, че Борисов винаги се е страхувал тази информация да не излезе наяве.
Източник: perniknews.com
Ние от Blife.eu какво можем да добавим след тези две статии ?
Българинът не е Българин, а големият мъж не бил толкова мъж !
Сега как да се обръщаме медиите към Премиерът с госпожице или с господин ГЕЙОМЕР ?
Всичко е било грозна илюзия като се прави на патриот пък бил повече турчин от турците !
На Ердоган казва началник, а на народът си материал !

Искам да злорадствам, но съм отвратен и доста погнусен !
То или си гей, или не си няма средно положение, няма малко бременна жена или е бременна или не е, а какви са тези увъртанки и мънканки с чисто хленчене като девойка? Време е да му напишем двойка !

Чудим се защо геят не вдига сватба, а то има си причина!

Бойко и Цветанов гейове Там една сега ще кажат на България ще им олекне та и те с Цветанов да се вземат най-накрая щом са се избрали самички да се хващат за ръчички тъй и тъй са си сменили вече халките !

И сега всички герберасти по партийна линия трябва да станат педера*ти и вече на митингите на ГЕРБ ще се казва Гей паради и ще се развяват червени знамена с полумесец и звезда !
Честито Герберасти, коментирайте с по-нежни страсти!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.