Битият бит, еб@ният еб@н

Битият бит, еб@ният еб@н

Стига вече всички за този Бойко кой го е бил, кой кмет го е еб@л !

Той наща мамица разплака на не едно поколение – децата ни в чужбина, майките и бащите ни на Божията милост, а ние болни, без работа, без перспектива, а всички сме се втурачили в синьото око на тиквата ! И докато си говорим за синините под очите на премиерът за едни слънце, а за други последният мрак в държавата е станало Бардак ! Няма мъжко, няма женско, който когото хване и почва еб@не !

Данъците пак се повишават, местни данъци и такси вдигат и в суматохата докато всички сме се вторачили да оцеляваме в епохата на чичковите червенотиквеничковчета ! Говорим си, че за всичко са виновни комунистите, а с носталгия си спомняме как сме имали работа, храна, кола и вила, как сме имали дом и спестовна книжка, как сме кътали пари за черни дни, но тези черни дни не свършват вече 26 години!

Efekt 2

Все ни лъжат, че ще се оправи тази държава спор няма, ама никой не каза от кога и кой, и как не стана ясно, но пък за сметка на това милиарди се изтеглиха сега за месец-два и никой не почувства как на гърба на децата лепнахме огромен дълг без да сме похарчили и лев и два, а десетки хиляди ще връщат от нашите деца ! Сега се крие в тайна кой посини окото на премиера, майна?

То премиера си призна, че правил се*с и с мъже, от ревност ще да е ! Когато видиш синина на дама под окото най-често то е щото рога е сложила на нейната половинка и той ударил е ракия половинка и решил да и обясни, че тъй не бива с рогата и хоп синина на лицето на момата !

Сега интригата е кой му сложи синината на премиера слънце на главата ! Платени медии започнаха през час да обясняват, че във футбола се случва да получиш синина, но ние знаем как тигъра играе и никой не се докосва в играта до него дори дузпите се бият докато я вкара.

Невъзможно е да е ударен или пък във футболна свада ! От ревност, но за сега това е тайна дълбоко скрита в конспирация обвита и докато се питаме кой ревнивец по сурата премиера фрасна синината ще премине и както се казва в медиите всяко чудо за три дни и битият бит е банална фраза, кучетата си лаят, а кервана заминава и остава обаче една неизказана мълва, че Бойко е ял бой, но от кого?

От мъж ще е, не е от жена, защото няма и следа от нокти по сурата ! Отложиха откриването на спортният комплекс в Симитли, а дали има нещо общо със синината, с ревността или с бежанците или с тероризма, или с романтизма ! Загадката е как се появи синината на премиера на сурата ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.