Благодарим ти Господи, че пощади Динко Вълев

Благодарим ти Господи, че пощади Динко Вълев
Благодарим ти Господи, че пощади Динко Вълев

Велосипедисти засичат автомобил на Динко Вълев!
Велосипедисти засичат автомобил за да не ги блъсне Динко прави ПТП в района на местността Узунджата до Приморско !

Това е поредната верижна катастрофа – пет са ударените автомобили и на местото пристигат две патрулки на КАТ !

Всичко звучи нормално ако автомобилът не е мерцедесът на Динко Вълев и той след толкова опити и следене не е в ръцете на МВР най-после !
Медиите се надпреварват да пишат за тази катастрофа като акцентът е, че Динко е направил голяма катастрофа и какво е казал в състояние на афект !
Да този Динко, който не веднъж им направи голям Рейтинг на тези медии, този Динко за който днес трябваше да пишат, че благодарение на Господ е жив и здрав !

Efekt 2

Но те не по заповед на правителството се надпреварват да го плюят и храчат и да градят образа на злодея след като вече са изрисували героят !

Кой ли има нужда от това ?
Кой ли им каза ?

Когато кортежът на Борисов премазва хора и автомобили всичко се потулва, а когато Динко спаси колоездач като рискува своят живот става лошият !

До къде е слогинажът и падението на медиите, дъно няма както и срама нямат нашите писарушки на Борисов верни дружки ! Ние пък ще кажем Господи Благодарим ти, че Динко Вълев днес спаси !

Благодарим ти, че едно момче днес успя да съхраниш и на пук на душманите недни Динко да живее ти реши !

За Мутри и главорези медиите пишат с охота как куршуми вадят им през час, а за Динко плюят по заповед или защото са платен слугинаж !

Да си жив и здрав Динко, ти много добро си сторил и на теб Господ ти помага !
А що се отнася до медиите прости им те не знаят що вършат !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.