Дните на Местан са преброени !

 

Дните на Местан са преброени !
Дните на Местан са преброени !

След като Ердоган обърна палачинката и бе отказан от султанските си мераци и международното му влияние над Турците и Мюсюлмани, е ще бъде спряно !
Лютви вече предугажда, че и ДОСТ става излишна !

Кандидат султана бе поставен на мястото си по чисто икономически способи и мераците му се изпаряват с всяка изминала секунда !

Преклони глава пред Владимир Путин, навежда се и на кака Меркел и още много ще се навежда за да възвърне доста от пазарите, който загуби !
Ние от Blife.eu писахме не веднъж, че бизнес кръговете ще притиснат Ердоган от вътре, защото те работодателите търпят истинските щети от неговите грандомански фантазии !

Efekt 2

Живеем в други времена и няма как да се направи нова османска империя и това прекрояване на Европа за което Ердоган бленуваше сега е немислимо, макар и слаба Европа не би допуснала някой да къса свежа плът от нея, а още по-малко пък Турция, с която дипломатичните отношения са доста противоречиви и след като Ердоган има втората по големина армия в НАТО си помисли, че ще може да плячкоса нови територии !

Руската външна политика за пореден път показа, че Владимир Путин е велик дипломат и не само с ракети може да вразумява !

Но и други вразумяват Турция в момента и Ердоган свали гарда и ще пада на колене все повече !
И ако Турският бизнес има колосално загуби в момента от Руското ембарго, то Ердоган и неговото его също търпят емоционални щети, но това, че Ердоган постави страната си в изолация във всички страни и посоки е плод на неговото емоционално егоцентрично поведение !

Сега милионите, който идваха от Турция да се прави нова мюсюлманска партия може и да секнат, а вероятността Местан да бъде изоставен и ДОСТ също е много голяма !
Все пак Бъдещето ще покаже дали извиненията са били искрени или просто Ердоган печели време !

Но със сигурност урокът за Ердоган ще бъде „не е нужно да си важен, важно е да си нужен”!
И този ще е за Местан в трудни времена без съюзници и в политиката е все едно да си хвърлен на вълците, но този път без пушка, а дали вълците си правят селфита ще видим !

Само за Истински Българи

Дали Лютви Местан ще излезе с нова декларация от трибуната на Народното Събрание, че е сбъркал за свалянето на Руският самолет ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.