Борисов губи рейтинг не само в България, а и в чужбина!


Цветанов иска да го смаже.
След срещата в Брюксел видяхме, че Европейските лидери отбягват контакт с Борисов. Една къща в Испания припомни на световната общност действителното лице на Борисов. Испанските власти не са като нашите и рейтингът на Испанската прокуратура е далеч по-голям от този на България. Борисов губи почва под краката си в България като общественото неодобрение е огромно срещу него. Испанските служби имат желязна информация за парите, които стоят зад скандала, а зад парите най-вероятно става дума за Бойко Борисов.

В Испания службите и медиите не са като нашите зависими и там няма как да се намеси нашата специализирана прокуратура. Истината е, че всичките офшорки у нас ги регистрира една фирма и зад всяка така информацията е при Пеевски и Цветанов и така откакто Цветанов го няма в ГЕРБ. Да припомним Цветан Цветанов беше награден с най-висшето полицейско отличие на Испания – Сребърен кръст за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания. Това се случва през Август 2014г. Отличието му бе връчено лично от министъра на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диаз на официална церемония, на която присъства и целият Генерален щаб на Гражданска гвардия на Испания.

И така изведнъж един от големите проблеми на Бойко Борисов тръгва от Испания, случайно или не, всички можем да се досетим. Дори разговорите от скандала за двете каки се споменава къщата в Испания и Цветанов в СРС. И след като Цветанов и манекенката са свързани с нашата държава. Цветанов знае най-много за личният живот и тайните на Бойко Борисов.

Efekt 2

Цветанов обяви, че обмисля политически проект, а от ГЕРБ му обявиха, че ще го свитнат и така Цветанов започна своята война леко по-леко през партньорски служби, през външни медийни играчи и така уж от далече, но няма да спре. Доскорошната дясна ръка на Бойко Борисов-Цветан Цветанов ще създаде нова партия. Очаква се учредителното събрание да се проведе около 19 април. Името на бъдещата партия се пази в тайна, но не е изключено то да съдържа в себе си „Демократични сили“.

Унижението не се прощава и така да очакваме още от кухнята на СИК и от кухнята на правителствената хунта от ГЕРБ! Предадеш ли своят ще бъдеш предаден – така е в Мафията в онази паралелна държава.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.