България на концесия за 100 години на пред !

ивайло московски и бойко борисов_cr(1)

Дават пристанищата на концесия за 99 години
Българските пристанища може да бъдат отдадени на концесия за срок от 99 години. Това стана ясно от изказване на транспортния министър Ивайло Московски на форум в столицата.
Според нов закон сегашният максимален срок за отдаване на концесия – до 35 години, ще отпадне, поясни той. Източник: sosnovini.bg

Ние Blife.eu от питаме нашите ГЕРБители как така решиха след тях и потоп да бъде ?
Какви ли са комисионните давани от бъдещите и настоящи концесионери ?
Как така един Премиер решава да продаде земята Българска за период от 100 години и как всички медии мълчат за това ???

Efekt 2

Как се занимава обществото с всякакви глупости и се отклонява вниманието на хората докато се решава съдбата на най-тежките отрасли на икономиката ни за столетие напред ?
То алчността на управляващите вярно няма граници, но и цял век да надхвърли е повече от прекалено !
Кой ще са нашите нови концесионери също не става ясно?
За Летището в Пловдив се изтърва информация, че Борисов ще го прилапа през Цветелина Бориславова, а дали ще се потвърди този слух е въпрос на време !
Но къде е списъкът с имената на всички, който искат да узурпират всички мини и концесии, всички значими отрасли на и без това мъртвата ни тежка промишленост?
Да ние задаваме въпроси, да колкото и да си лаем кервана си върви докато Българите не се събудят, че тук се краде и щави милата ни Татковина като за последно, но се определят и съдбините ни !
Някой може ли да си представи какви са неустойките за страната ни при евентуално прекъсване на една концесия сключена за столетие напред по възможно най-неизгодните цени за страната ни и по най-изгодните за концесионера?

Кой ще защити националните интереси ?

Те не продават само парче земя, те продават националните ни богатства за сто години напред !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.