Експлозивно! БОРИСОВ по спешност в Болница! Борят се за Животът МУ!

640x480_1425226924

Днес Първи Април наш екип научи, че след много тежко падане Бойко Борисов е счупил прешлен на гръбначният си стълб и е с множество фрактури в областта на лявото рамо и сътресение на малкото мозък, който има е приет в Болница !
Стачкуващите лекари много не бързали да се борят за Животът му !
От бърза помощ нарочно са се забавили повече от 45 минути, но „Не мре говедото и не мре” така коментира д-р Цонев за инцидента с футболиста !

След като е бил хоспитализиран в спешно отделение са извършени много процедури, който не минавали по здравна каса !
Наложило се е спешно негов роднина да вземе пари на заем и да му плати осигуровките, но и това забавяне не се е отразило особено, а изборът за екип е струвал на Бокото 800лв на ръка, който е нямал в брой да плати и затова се е разпоредил парите да бъдат преведени от сметката на републиканският бюджет по сметката на болницата !
Наредил е и още 500 лв да се заплатят под формата на дарение за консумативи !

Efekt 2

Въпреки всичко операциите са минали успешно под натиска на момчетата от НСО! Лекарите са преживели няколко кошмарни часове на страх за собственият си живот, а не толкова за пациентът си !

След операцията главният завеждаш отделение на НАДПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА направи коментар, че пациентът за тяхно съжаление е вън от опасност за животът си, но трябва да се пази, защото имало опасност организмът му да бъде похитен от сръбски вируси за който той нямал имунитет !
Положението му е стабилизирано, но уврежданията на мозъка са били стара травма за която екипът каза, че не може да бъде излекувана !
Та дали този материал е първоаприлска шега или журналистическа закачка на екипът на Blife.eu преценете сами !

Ние от Blife.eu ще добавим, че на всяко прасе му идва Коледата !
Надяваме се и нас някой ден да ни поканят на касаплък с греяна ракия! Обещаваме тогава материалът да бъде истината, цялата истина и само истината за този емблематичен футболист на България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.