Бяга ли Местан ?

Бяга ли Местан ?

Българското разузнаване е фиксирало активизиране на агентурата на Турция миналия петък

Подготвя се извеждане на Лютви Местан от България с подкрепата на турското посолство в София, научихме от родните спецслужби.

Същите са фиксирали активизация на разузнаването на Турция у нас миналия петък. Налице е било разузнаване под прикритие, както и шпиони под дипломатическо прикритие, каквито има в голямо количество в България. Чуждата агентура е вдигната на крак.

Efekt 2

Местан е бил засечен да носи документи в турското посолство, макар той все още да е официален лидер на партия, регистрирана в България.

Твърди се, че Лютви Местан се укрива в турското посолство в София заедно със семейството и голяма част от вещите си. Депутати от ДПС вече заявиха, че лидерът на партията им не е вдигал телефона си от няколко дена. Според други източници, Местан е в близки отношения с турския посланик Сюлейман Гьокче, която връзка се осигурявала от шофьора на посланика – най-довереният човек на Гьокче.

Местан е забелязан да влиза в посолството на Турция пред речта му в парламента по повод сваления от Турция руски самолет.

Според източници, декларацията, която депутатът от ДПС прочете от парламентарната трибуна, е била поръчана от турското посолство в София.
Източник: bgr.news-front.info/

Ние от Blife.eu си задаваме въпроса бяга ли Местан ? От материала става най-малкото, че и двамата са наблюдавани от службите . Става ясно, че и Местан е носил документи, какви от какъв характер са те ние не можем да кажем. Но остава съмнението, че това може да секретни документи и да се съмняваме, че става дума дори за държавна измяна ! Етествено ние не можем да докажем нашите съмнения все пак едно е да стреляш по вълци, а друго е да бягаш от такива!

Дори и Местан да се кани да напусне страната ни дългата ръка на службите ни. Може да го намери освен ако службите ни не са заинтересовани да го направят! Все пак много се гърми, много се шуми, но от ДПС и преди са давали документи на Турските служби и наказани останаха само изчезналите Наши агенти в Турция, но знае ли човек все ще е останала някой спяща клетка !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.