Вижте как ни грабят банките!

Вижте как ни грабят банките! Стефан пройнов


Лихвите по кредити в Германия 9 пъти по-ниски от тези в България?!

Грабят ли ни?…
Снимка, която показва шеметни различия при лихвите по кредитите у нас и в Германия – обиколи социалната мрежа. На нея се вижда, че, докато средната лихва по кредита в западноевропейската държава е 1.5 %, то у нас тя е – 18 %. 9 пъти по-висока…

Също така, ако за германците месечната погасителна вноска се равнява на 483 лв, то в България сумата е -1543 лв…

Efekt 2

Разбира се, експертите ще кажат, че условията по кредита винаги са индивидуални и, че зависи от типа кредит и не е коректно да се правят подобни сравнения (като от снимката), защото са твърде общи…Вижте как ни грабят банките! Стефан Пройнов

От друга страна, специалисти потвърждават, че в Германия лихвите по депозитите са 0,1-0,5, или около тези стойности. А тук, може да достигат 4-5 %. Което, макар и грубо, не-прецизно изчислено – прави разлика 8-9 пъти!
Може би някои фейсбук потребители имат право да са възмутени от разпространените данни, че германците имат 9 пъти по-ниска лихва по кредитите…
Просто – това на доста българи им прилича на грабеж.

А грабеж ли е според вас?
Източник: lentata.com

Сега разбрахте ли защо няма инвестиционен климат у нас?
На тези нечовешки лихви и ниски доходи няма как икономическото робство да не Ви застигне в един момент в държава на НЕСИГУРНОСТ колкото и добре да планирате доходите си рано или късно нещо се случва, ако не със Вас то с бизнесът Ви, с работодателят Ви, с някой близък нещо се случва и се преобръща колата както казва народът !

Всички до един са собственост на някоя банка – съдии, прокурори, бизнесмени, политици, всички са пионки на банковата система !
Дори и ако сте били гъвкави и комбинативни в един момент данните Ви могат да бъдат използвани да се окажете титуляр на кредит или поръчител, а от там запор на заплата и ходене по съдилища да доказвате, че не сте били Вие !

Това е Българската Банкова мафия !
А там Ви очакват едни съдии, които имали кредити на по-преференциални лихви.
Полицаи, графолози и те като съдиите и адвокатите са на хранилката на Банките с една дума обречени сте докато Ви вземат имуществото !
Банките са един от най-големите фактори за Вашата бедност и това никой няма да посмее да Ви го каже !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.