ГЕРБ: Да ограбим майките

ГЕРБ: Да ограбим майките

Да ограбим майките
Тези надбавки са за над 400 000 майки И така се спекулира, че има семейства за Училищата са ги дали в брой!

По-силната музика и веселите физиономии са разбрали, че парите за децата са дадени в махалата.
Другият вариант е държавата да плаща по банков път на училищата или детските градини.
Така това са поредните пари, които ще отмъкнат от ромите това правителство ! Ромите са възмутени и са заявили, че до сега са гласували за ГЕРБ, но щом така се отнасят с тях на следващите избори ще се замислят !

Истината е, че до следващите избори ромите ще забравят, а и от ГЕРБ ще ги стимулират партийно както и до сега !

Efekt 2

Най-лошото е, че децата страдат без значение дали са ромчета, българчета или други !
Истината е, че всички жители са бедни без значение на етнос и всеки лев, които влиза в семейството се вижда, казват учителите и ние виждаме как са облечени децата, какви раници имат и как обувки, казват от учителското съсловие !

Но пак се прокрадват съмнения, че става дума за корупционна схема в Училищните настоятелства, че могат да се договорят с някой фирми естествено от ГЕРБ и така парите ще се пренасочват по заповед на ГЕРБ, но решеният ще се взимат на места, а на място решеният се взимат по заповед на централите на ГЕРБ накратко ГЕРБ започват поредното усвояване за сметка на майки и деца за сметка роми, българи и турци, за сметка на всички нас !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.