ГЕРБ атакуваха ДПС с фалшиви новини

ГЕРБ атакуваха ДПС с фалшиви новини


Фалшива новина вкара Доган в болница или в капана на Сорос!

Една фалшива новина вкара Ахмед Доган в обяснителен режим, а тази постановка бе вкарана в медиите от посока ГЕРБ за да се почувства почетният председател на натиск от жълтата преса и да бъде вкаран в обяснителен режим на десетките, които са му се обадили да го попитат как е !

От ГЕРБ знаят какви са последиците от фалшивите новини, защото те са техен инструмент и за да привлекат Ахмед Доган на тяхна страна в борбата с тези фалшиви новини, които не са техните го подложиха на шамарът на клеветата и клюката!
Какъв по-добър нагледен план и Доган се хвана, а имаше ли избор?
Сега Соросоидите ще получат и подкрепата на ДПС в своята воина !
И така ние смятахме, че Ахмет Доган е доста далновиден и проницателен, но бе уловен в мрежите на Цветанов и ГЕРБ и така свободните медии скоро ще бъдат натикани в ъгъла!

Efekt 2

Освен, ако Ахмед Доган не се усети, че това е атака от ГЕРБ заради онова интервю, което извадиха за неговите квалификации за Бойко Борисов от 2012 година, което ние също публикувахме !
И така фалшивите новини като средство за манипулация удариха онази част от ДПС за която всичко бе в забвение и суета !
За едно е прав Цветанов, че фалшивите новини са бич, но зависи в кой ръце е бичът и все пак тази новина не излиза от средите на Пеевски, а отвън !
И е насочена към ДПС !

Камъните на соросоидите рано или късно ще им се върнат !
Но едно е факт, че никой до сега не се бъзикаше с Ахмед Доган, но сега от ГЕРБ го правят, а дали поговорката, че вълкът като остарее става за подигравка на помиярите е вярна преценете сами, но едно е видно, че Доган бе вкаран в обяснителен режим и дано разплете пъзелът преди да извади ятагана !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.