ГЕРБ погребват и ВАРНА

ГЕРБ погребват и ВАРНА


Според последни данни ГЕРБ погребват и ВАРНА вижте как !

Според последни данни в социалната мрежа и няколко сайта във Варна ще се строи поредното общежитие !
Ще бъдат настанени близо 1000 души, а после не се знае !

Местото избрано от правителството е бившите казарми на Строителни войски, заедно с офицерски и сержантски общежития на варненския бул. “3-ти март”, които ще бъдат превърнати в бежански лагери.

Efekt 2

Последната фаза на заличаването на страната ни и превръщането и в арабски халифат е тази да се унищожат казармите или да се дадат на арабелите, а хората да бъдат поробени и да се наложи ислямът като религия и догма, да се наложи радикалният ислям като норми и начин на поведение на обществото !

Отпадат всички закони било то Български или Европейски, навсякъде всички ще бъдем съдени по законите на Шериата !

Вместо казармите да се ползват за да бъдат обучавани Български момчета, които да бранят границите и небето ни, а днес те се предават без бой в ръцете на другите !

Другите, който са дошли да ни поробят и приобщят да живеем според техните закони и навици, и привички, но иначе смърт за тези, които отказват! Национално предателство ли е това ?
Край с туризъм, край с ВАРНА !ГЕРБ погребват и ВАРНА

Скоро групи от пришълци след настаняването си ще излязат да утолят сексуалната си жажда ! Други такива ще поискат контрол над заведения, трети над бизнесът с дюнери и леко-полеко ще бъде прекършен и гръбнака на варненската мафия !

И всичко това под зоркият поглед на правителството и ако някой от Вас се оплаче той ще бъде третиран като човек, който говори с езикът на омразата !
Ако някой от Вас се съпротивлява ще бъде обвинен в антиевропейско законно нарушение и липса на толерантност и той ще бъде съден от адвокатите на БХК и неглижиран от съд и прокуратура, защото се е осмелил да бъде Българин в България!ГЕРБ погребват и ВАРНА

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.