Делян Пеевски, теорията на Дарвин или маймуняците в политиката ни

Аз съм вярваща, макар че е трудно да се причисля към някоя определена религия, тъй като съм по-скоро мултикултурен космополит. Има обаче едно друго развитие на нещата или когато фактите са неоспорими, както при правителството на Орешарски и прасето пиги Пеевски, тогава дори космополитите замлъкват… Та сега реших аз да ви разкажа моята гледна точка на нещата и за какво аджеба иде точно реч в това писание.

Ако и вие сте привърженик на креационизъм и библейската история  на сътворението на всичко живо, тогава сигурно просто отричате теорията на Дарвин за еволюцията. На мен лично, не ми е приятно да бъда причислявана към така наречените еволюирали прасета и маймуни, имайки предвид факта, че хората като Делян Пеевски и Орешарски по-скоро се движат в обратна посока, отколкото да еволюират в пълния смисъл на тази дума. По склонна съм да смятам за истина теорията на Грегор Мендел или за вътрешновидовата еволюция, отколкото да се причисля и да смятам, че съм някаква луда с червен за*ник и тъпа физиономия.

Ако обаче се доверим на теорията на Юджийн Маккарти и това, че всички сме хибриден резултат от женско шимпанзе и мъжко прасе, тогава донякъде ще се съглася с това твърдение, защото ако обърнем поглед към политиците ни и по-точно Болен Сидеров, Лютви Местан и лудите образи от правителството на Орешарски, тогава веднага ще разберем, че това е истината или поне за част от населението ни.

Efekt 2

Е да, ама не винаги става точно така, защото ако погледнем нещата от друг ъгъл, то ще намерим неоспорими доказателства за теорията на Дарвин или по-точно, че лисващото звено между прехода от маймуна към човек е именно образа Делян Пеевски, но и “красивата” парламентарна група от ДПС.

И веднага ще побързам да оспоря част от вас и да заявя, че моите твърдения не са резултат от повърхностно наблюдение на нещата, а са следствие на доста подробен и задълбочен анализ, който показва смесицата между маймунски и човешки черти в образа на Делян Пеевски, както и пълно сходство с интелекта на тези същества или маймуняка и хомо сапиенс. Дори с просто и невъоръжено око ще видите, че точно г-н Пеевски успява да разбие на пух и прах теорията за интелигентния дизайн и дори за живото доказателство на еволюционната теория на човечеството.

Браво, Дарвин, ти спечели! Жалко обаче, че не си жив, за да видиш един истински образ, който е жив пример за теорията ти и то в българския парламент!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator