Евала Бойко, евала Борисов

Евала Бойко, евала Борисов

Докато в страната ескалира напрежение и целият Турски елит се занимава с вътрешната политика на България !

Докато на най-светлият празник Рождество Христово е осквернен с облъчване на медиите на турска честота цяла България е притаила дъх, че не само Бог се е родил, а може да се роди и нова партия или въстание на мюсюлманите да поискат Кърджали да се присъедини към Турция !

Трескаво текът вътрешно партийни борби в ДПС и всички виждаме, че става нещо, но какво? Цялата Турска агентура е вдигната по тревога у нас. Депутати, мюфтии и кметове декларират вярност на турската държава, а българският премиер мълчи по точно е бил зает . Докато Местан се вихри пред турски медии и етническият мир в страната е на път да се взриви ! Хиляди турци очакват Местан да запее пак песента “Кой уши байряка кой му тури знака” с полумесецът и звездата !

Efekt 2

Бойко мълчи, мълчи щото в този момент той имал далеч по-важни дела бре хора ! Той е имал неотложна визита да посети турнир по футбол за ветерани. Заедно с „Бистришките тигри“ Бойко Борисов остана на четвърто място и стана голмайстор на турнира, предаде Би Ти Ви. Сега стана ясно защо Бойко е мълчал по време в което някой е подготвял нещо като гражданско въстание с подкрепата на съседна държава, която се е намесила пряко във вътрешните ни работи ! Е верно няма такава държава и нашият Премиер трябва да бъде поздравен за спокойствието и хладнокръвието му!

Нищо не е в състояние да му попречи да стане голмайстор на турнира дори обаждания от Анкара да се погрижи за Местан и все пак толкова турски кафета са изпили заедно! Евала Бойко, евала Борисов! Държиш се все едно нищо не зависи от теб и явно е така !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.