Ех, Слави, след карантината май Бойко ще изпее песента „няма такава държава“!

Ех, Слави, след карантината май Бойко ще изпее песента „няма такава държава“!


Истината е, че както във всяко нещо на планетата ни бизнес икономика и политиката почива на такива правила за да влезеш в голямата политическа игра трябва да излезе някой и профилът на Слави Трифонов бе патриотизъм и родолюбие и търсене на ред и законност!

До тук добре, всички видяхме как така наречените лъжепатриоти загубиха детеродните си белези и бяха купени от ГЕРБ и как да не ги купят след като те сами се продават, а другото е въпрос на пазарлък дето казват от ДПС „всичко дето има уста и дупе може да се купе“ и така ОБИДЕНИТЕ патриоти пристанаха на ДПС и ГЕРБ и обръчите на фирмите на едните заработиха с обръчите на фирмите на патриотарите.

От свалянето на Тодор Живков досега няма митинг или протест, в които да не се пускат песните на Слави Трифонов като той нажежава истинският патриотизъм, а текстовете му карат кръвта ни да заиграе.

Efekt 2

Накратко няма патриотично мероприятие където гласът на Слави да не се е чул. Няма събор, няма софра да не озарена и на практика Слави Трифонов вече над 30 години подхранва Българският дух.

Сега обаче патриотичната аудитория е отвратена от своите така наречени войводи и активистите от ГЕРБ имат бойната задача да засмучат ресурс колкото се може повече от тази аудитория.

Че както е тръгнало май и Бойко Борисов ще изпее „няма такава държава“ за да се хареса и на тези патриотични сираци!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.