Къде си Господи ?

SEBE-SI


Къде си Господи, но къде сме и ние !
На 24.06.2016г.
Цигани биха и душиха свещеник заради 200лв. и телефон! Всичко това се случва в манастира “Свети Архангел Михаил”, който се намира в подножието на Плана планина, на 3 километра от Софийското село Кокаляне!
Отец Геврасий чул странния шум към 19:15 часа и излязъл да провери какво се случва.

Нападателите обаче не побягнали, а се нахвърлили върху духовника и започнали да го бият.
Един от всичките го хванал за гушата, вероятно за да не вика за помощ.

Престъпниците му отмъкнали мобилния телефон, както и около 200 лева. Виковете на други хора от манастира ги изплашили и двамата побягнали без да могат да отнесат нещо друго със себе си.

Efekt 2

На 25.06.2016г. ограбиха катедралният храм „Свето Успение Богородично“ във Варна. Крадци са проникнали през шахтата вероятно !

Човекът, който е отключил храма, е забелязал, че стъклото на Чудотворната икона Света Богородица Геронтиса е разместено!

Откраднати са четири предмета, каза Варненският и Великопреславски митрополит Йоан:
утвар, два златни пръстена и два златни кръста. Свиреп и зъл става народът и няма страх ни от Бог нито от нищо !

Преди две седмици за пореден път Циганчета се гавриха с гробове, а на Черешова задушница нямаше гробище в България на което да няма орди от малки циганчета, който да обират подавките оставени на гробовете на починалите ни близки ! Няма мир и покой дори на онзи свят !

Посегателствата стават все по-нагли и арогантни и нарочно се прави това безспорно е!
Тенденциозно се увеличават случаите на посегателства над Църкви и храмове !
Къде се загуби духовността и човечността?

На времето гробищните паркове бяха като цветни градини, а днес се превръщат в джунгли !
Забравихме от къде идваме и какъв народ сме били, но забравихме и къде ще отидем !

Има морални граници, който не трябва да се престъпват и който ги престъпи ще бъде сурово съдени и наказан от Господ Бог !

Но защо Прокуратурата и съдът неглижира и не наказват строго тези престъпления, който имат силно душевно накърнително и дълбоко обидно към Християнското съсловие отношение !

Време е да се направи нещо по този въпрос, а не да се натрупва душевна болка и да се неглижира общественото мнение по този дълбоко социален проблем !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.