Зов за помощ! ТЪРСИ СЕ 9-годишният Иван !

Зов за помощ! ТЪРСИ СЕ 9-годишният Иван !
Зов за помощ! ТЪРСИ СЕ 9-годишният Иван !

Зов за помощ! Майка проплака във Фейсбук: Отвлякоха 9-годишния ми син
Детето е изчезнало от дупнишкото село Самораново
Детето ми беше отвлечено днес, заяви отчаяна майка и отправи зов за помощ. 9-годишният Иван е изчезнал днес от дупнишкото село Самораново.
“Моля всички, които са виждали сина ми Иван на 9 години, облечен в колоездачен екип в черно и синьо, да се обади спешно на тел. 112 или на тел. 0877 45 41 59 – Ралица Радева/майка на момчето/! Детето е отвлечено днес от дупнишкото село Самораново! Моля ако имате някаква информация обадете се на тел. 112. МОЛЯ ВИ!!!”

Това написа отчаяната жена във фейсбук страницата на struma.bg.
Източник: blitz.bg

Ние от Blife.eu Ви приканваме да споделите тази снимка на стената си и ако някой разполага с информация да се обади на посочените телефони или на тел.112 или в най-близкото подразделение на МВР !

Efekt 2

Споделете тази снимка! Не е до рейтинг, а до съпричастност и човещина е !

Дано Господ Бог помогне на малкият Иван да Бъде намерен жив и здрав !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.