Затворете този човек!

20131009_0039


Затворете този човек, той е опасен!
Той е много опасен за националната сигурност, за духовната ни идентичност както и за стратегическата ни същност!
Той трябва да бъде арестуван и да бъде поставен в изолация! Цяла България го мрази, но и той мрази цяла България !
Не може в най-голямата и най-престижната институция на страната ни да няма един умен човек !

Всичко, което се произвежда като събитие от нашето президентство се превръща в гаф!

Гаф е умалително на скандалното поведение на тази жалка номенклатурна мижитурка избрана с фалшификации и подмяна на бюлетините от Хунтата на ГЕРБАВИТЕ, а той е типичен олигофренски пример как не трябва да се държи държавен глава !

Efekt 2

Последната отвратителна изява на този мазен плазмодий бе да застане редом с най-големият духовен водач на България според йерархията на синодът ни !
Но това принизяване на Българската църква бе преглътнато от насъбралото се множество на миряни !

Росен Плевнелиев

Нашият идиот открито се спусна към благодатният огън след като един благодат не е сътворил за Народът си! Но да се въздигне тази обида до Бога от безбожният ни президент бе само началото на неговият спектакъл в стил да се поругае всичко Българско и родно !

Таково нещо до сега не се е случвало от 1992г. до сега да застане презирания президент с двама гардове до Патриархът в тази в най-пасхалната служба за Българската църква !
Множество жестове на неуважение на насъбралата се Християнска общност !

То не обръщане с гръб към народа, то не бе прекъсване на службата, то не бе изнасяне на свещеният благодатен огън с Патриарха заедно като с равен !
Ние от питаме кой идиот нареди да започне стрелба до миряните и кой нареди да се пускат фойерверки и да и тази гръмка духова музика с марш за вечерна проверка?

Абе идиотино, бива ли да се намесиш в най-големият Църковен празник, да нарушиш църковните канони, да промениш правилата непроменяни от векове до сега служба и да спретнеш шоу чисто по американски с фойерверки и военни?
Как нашият Президент внесе смут и объркване в най-светлата литургия, как внесе иновация да се изгаври на цяла една нация?

Този човек трябва веднага да бъде арестуван и поставен в изолация и дори самата църква да го анатемоса за това, че той си позволява да се намесва и в Божиите дела !

Това не е моят президент и затова няма да говоря с уважение за този плазмодий !

Търпи народе наш, търпи този американски антураж!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.