Христо Воскресе и България Воскреси !

Христос Воскресе

Частни затвори?!
Сега вече си дойдохме на думата какво значи “демокрация” и пазарна икономика. В САЩ частните затвори са много изгодна предприемаческа дейност – лобираш и подкупваш по всички линии за увеличаване на затворниците, а държавата ти плаща гарантирано.
Е, много невинни влизат в затвора, нищо лично, просто бизнес.
Честито Ви масовата приватизация, която отдавна премина, а дойде масовата национализация!
Не става дума за поредната схема на грабеж от държавата или източване както и схема за усвояване на евро средства като се завишат значително разходите за някаква дейност !

Този път е като за последно, а щом управляващите крадат за последно значи край с България!
Тази дума България е с изтекъл срок на годност или с две думи ударихме дъното !

Efekt 2

Законът за концесиите е най-голямата национализация на България от Хилядолетия насам !
Кой ли не ни е окупирал и завладявал – Римляни, Византийци, Турци ама след Американците наистина и трева не никне !
Сега е по-страшно от най-тъмните векове от зората на България !
Имали сме узурпатори, деспоти, имали сме робство ама такова чудо не сме имали !
Някога сме си плащали данъците и всичко е било далеч по-спокойно и уредено, имали сме кръвни данъци и тях сме плащали ама пак сме оцелели !
Но сега е друго – всякакви са минавали, грабели и вземали, палели и плячкосвали, но винаги е оставало нещо наречено България !
Но сега долетяха едни и стовариха си танкове, бронирани машини, самолети с помощта на антибългарското правителство на ГЕРБ направиха така, че тихомълком национализираха всички отрасли от работещата икономика !
Всеки бизнес, който работи се прехвърли в техните ръце на палачите на нацията, а истинските дарове на парченцето от Раят в ръцете на техните благодетели !
Природните богатства дадохме им всичко -нефт,злато, рудници, токът си, а скоро и Водата, тази Водата без, която никой не може !
Тази вода, която е най-големият благодат на планетата, но и най-големият наркотик към който се пристрастяващ от първата глътка без която нищо живо не може да оцелее на тази планета и идва ред на социалната ни система на общественото !
Да вземат и това, което е на всички нас изградено с трудът на всичките майки и бащи, дядовци и баби във времето на онзи лош социализъм !
Шегувахме се, че това е което по времето на Тодор Живков е построено, сегашните не могат да го пребоядисат камо ли да го построят, но ги подценихме !
Подценихме ги, те ще го пребоядисат като го дадат на концесия за 100 години само срещу 3%, а да си припомним, че концесионерът може да прехвърля благата, който стопанисва, да ги залага и да им се сменя собственика, което ще рече да разполага с тях както намери за добре !
Сега след летищата, пристанищата идва ред и на музеите на социалните домове и на ЗАТВОРИТЕ !
Частни затвори в който всеки невинен може да попадне, особено невинно неудобният!
Там където няма да има човешки права и доста ще се споминат по поръчка.
Така е в Америка няма частни затвори нали ?
Но тук е друго, тук става дума за пълна ликвидация и очевадна национализация след която вече няма нация, няма и еманципация и просто нищо лично, а просто бизнес нали ?
Частни болници, частни затвори, а съдът и прокуратурата отдавна работят за частните интереси, тези същите, който ще Ви таксуват всяка капка вода, тези същите, който ще Ви лишат от съд и присъда и ще Ви пратят в техните затвори, а от там пътят продължава само към онзи свят !
След като вече не остана свят наречен България дано поне има друг свят където да се преселят душите ни !
Христос Воскресе или Воистина Воскресе !
Или спасението за нас и душите ни е да отидем на онзи свят скоро и ГЕРБ гарантират за това !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.